tiistai 26. helmikuuta 2013

Terve taas ja Englantia


Pitkästä aikaa.

Toinen fondini jäi koulussa syksyllä kesken, kun rupesimme tekemään yhteisiä hommia, Oliver Twistiä. Olin sairaslomalla yhteensä pari kolme viikkoa syksyllä ja ennen joulua, niin en päässyt täysillä osallistumaan tuohon projektiin. Sain kumminkin suunnitella ryhmälleni jaettua osiota, että miten asiat tehdään. Meillä oli varkaiden keittiö mihin kuului neljä pylvästä ja kaksi isoa kaarta. Laskin Jennyn kanssa materiaalikuluja ja itse laskeskelin paljonko tarvitsemme metallia ja suunnittelin sitä miten pylväiden ja kaarien rungot tehdään, ja miten ne levytetään. Suunnittelin/testasin ja lopulta myös pääsin tekemään yhdessä Sannin kanssa tiilipintoja. Laitoimme finn/styrofoamia rakennusliimalla kiinni vaneriin ja niitä käsiteltiin kuluneiksi asetonilla. Maalaukseen en päässyt osallistumaan, koska lähdimme Marian kanssa Englantiin työharjoitteluun.
Kerkesin koulussa koittamaan hitsausta, en päässyt siinä vielä kovin pitkälle mutta onneksi työharjoittelupaikkani antoi oivan tilaisuuden harjoitella hitsausta lisää. 

Saimme Marian kanssa työharjoittelupaikat Englannin Leedsistä teatterista nimeltä West Yorkshire Playhouse. Työpaikka on aivan mahtava ja ihmiset muutenkin täällä Englannissa tosi ystävällisiä. Postaan töitä mitä olemme tehneet yhdessä ja erikseen työharjoittelussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti