sunnuntai 29. syyskuuta 2013

The Circus

Luokkalaisemme Jennin opinnäytetyö, jota me lähes kaikki olimme tekemässä.
 Lastenkeskusrulla

Itse olin Jennyn kanssa vastuussa teltasta. 3m halkaisijaltaan oleva teltta koottiin harjanvarsista ja pyörötolpista. Ne yhdistettiin rei'illä, liimalla, puutapeilla ja metallikoukuilla, jotka Anu ystävällisesti teki meille. Tässä ensimmäisessä kuvassa ensi kokoaminen.


Tein kaavan jonka mukaan leikkasin kaikki kankaat samaan kokoon. Olin aiemmin käynyt Jennin kanssa valitsemassa kankaat.


Rakenne maalattuna.


Jennyn tilaama päivänvarjon rakennetta. Teltan katto muodostuu kolmioista joiden päissä on sopivat kolot varjon tikkujen päille. Jenny osasi tyylikkäästi tehdä hyvännäköisen nupin teltan huipulle. Varjossa on irroitettava varsi jotta varjon saa aukaistua ja laskettua. Pidensimme varjon alumiiniputkia jotta saimme katon oikeaan asentoon. Kiinnitimme jatkopalat pop-niiteillä. Jotta varjo pysyy ylhäällä, siinä on pitkä pultti pitämässä sitä paikoilleen kun varjo on auki.

Tattataaa! Alaosan kangas tuli Lastenkeskus Rullalta koska heillä oli aiemminki ollut jonkinlainen teltta mutta kangas joutui täysin muokkauksen kohteeksi.

Tässä olen leikannut teltan alle maton.


 Ja tässä mattoa muualle sirkus-alueelle.Sisältä, numeroidut tolpat ja kiinnikkeet. Kiinnitys tarranauhalla. Kuvassa näkyy myös metallipidike.

Jennin tekemä piirrustus teltasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti